Haal je rijbewijs betrouwbaar en snel bij Rijschool Bob Koning

Rijschool BOB verzorgd auto rijlessen door geheel Westfriesland. De rij-opleiding kan geheel aan uw wensen worden aangepast. Rijschool BOB rijdt 24 / 6 per week. Regulier, versneld, avond – weekend alles is bij BOB mogelijk. Rijschool BOB haalt je thuis op, of op locatie (in overleg en binnen redelijke afstand). De praktijk examens voor de auto zijn in Hoorn. Rijschool BOB verzorgd en begeleidt je bij je praktijk examen. Rijschool BOB heeft een enthousiaste – gemotiveerde en “niet rokende“ instucteur. Ervaring met Faalangst, adhd, pdd nos, add. Kwaliteit voor een scherpe prijs in een degelijke lesauto.

Rijschool Bob Koning is ook het adres voor uw motor rijbewijs. De lesmotors zijn Kawasaki ER 6 (zwaar) en Kawasaki Z 300 (licht). Startplaats is in De Goorn. Kleding en Helmen zijn aanwezig. Wij geven aan “een” leerling tegelijk instructie, dus 100% aandacht. Ook voor een bijscholings / opfriscursus. Praktijk examen voertuigbeheersing is in Heerhugowaard. Praktijk examen verkeersdeelneming in Hoorn.

Klik hieronder voor meer informatie voor auto rijlessen of motor rijlessen.

Voor vragen en nadere informatie kunt u bellen op 0229-542955 of neem contact op via het contactformulier.
Autorijlessen

Wil je je autorijbewijs halen? Dan ben je bij rijschool Bob Koning aan het juiste adres. Bij Bob Koning heb je 1 zeer ervaren en enthousiaste rijinstucteur die jou het autorijden graag wilt leren. Met als doel jou veilig te leren rijden en in één keer te laten slagen bij het CBR

Meer info

Motorrijlessen

Wil je je motorrijbewijs halen? Ook dan ben je bij rijschool Bob Koning aan het juiste adres. Bij Bob Koning heb je 1 zeer ervaren en enthousiaste rijinstucteur die jou het Motorrijden graag wilt leren. Met als doel jou veilig te leren rijden en in één keer te laten slagen bij het CBR

Meer info

Neem contact op

Heb je interesse om rijlessen te nemen bij Bob Koning? Of heb je een vraag neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij geven graag andwoord op jou vragen. Alles is bespreekbaar en we kunnen een lesprogramma maken op jou wensen. Zodat jij met een goed gevoel de weg op gaat!

Neem contact op

Voor vragen of het maken van een afspraak kan je altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.
Wij geven graag antwoord op jou vragen of maken samen een afspraak.